2020. december 13.

Elképesztően rohan az idő, máris itt az utolsó tanítási hét az idei évben...
"Önként mondott le minden dicsőségéről..." Szt, Pál apostol Filippibeliekhez írt levele
 
Karácsony közeledtével általában két dolog biztosan növekszik: a fáradtság és a stressz.  Elfáradunk, mert itt az év vége; stresszelünk, mert nyomaszt a békés ünnep közeledte.
 
Őszintén bízom benne, hogy maximum a fáradtság nő, és nem a feszültség. Az utolsó előtti video az idei évben az alábbi linken érhető el:
 
Alig várom, hogy végre újra személyesen is találkozzunk! Békés napokat, és sok erőt kívánok a hátralévő napokhoz,
 
Szeretettel gondolok rátok, Balázs http://szabobalazs.hu
 

2020. december 07.

A Baptista Pedagógiai Intézet kezdeményezésére, a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola kiadványszerkesztést tanuló diákjainak közreműködésével létrejött KARÁCSONYI kiadványt szeretettel küldjük (itt).
 

2020. december 06.

Kedves Barátaim!

Advent második vasárnapján vagyunk, közeledik az év vége és a karácsony, vele a téli szünet és talán némi fellélegzés is.

A szentírás soraival hadd kívánjak Mindannyiótoknak megnyugvást, lelki békét és reményt Krisztusban.

"Mert egy gyermek születik nékünk, fiú adatik nékünk, és az uralom az õ vállán lesz, és hívják nevét: csodálatosnak, tanácsosnak, erõs Istennek, örökkévalóság atyjának, békesség fejedelmének!" Ézsaiás próféta könyve, 9/6.

Elszabadult a földön az élet! Ez a címe az új videóüzenetnek:
 
Hálás szívvel köszönöm nektek az ismeretséget, a lehetőséget, hogy részese lehetek iskolátok életének - rendkívül megtisztelő!

Szívem minden szeretetével kérlek benneteket, hogy továbbbítsátok a diákoknak, iskolai hitoktatóknak, lelkészeknek a videot, hogy akár hittan/bibliaismeret órán, akár az online oktatás részeként megnézhessék.

Ölellek benneteket, Balázs

2020. november 30.

Kedves Barátaim!
 
Az alábbi linken küldöm nektek szíves megtekintésre és továbbításra az új videóüzenetet. "Körülvettél mindenfelől, előttem is, mögöttem is te jársz, rajtam nyugtatod kezed"
A Szentírás 139. zsoltárában ez a sor életem egyik legfontosabb szakasza. Erről is szól az újabb kis video. :)
 
Isten áldása legyen a munkátokon, és az adventi időszakon is!
 
Szeretettel gondolok Rátok, Balázs

2020. november 10.

A Baptista Pedagógiai Intézet kezdeményezésére, Hajnal Zoltán és Rostás Péter üzenetével, a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola kiadványszerkesztést tanuló diákjainak közreműködésével létrejött kiadványt honlapunkon szeretettel osztjuk meg (itt).