Diákpolgármester-választás

2018. szeptember 20., 11:11

2018. szeptember 24-én iskolánkban diákpolgármester-választás lesz. Az egyetlen jelölt Takács Gábor 12.D osztályos tanuló. 

Hétfőn az első három órában járnak körbe a szavazóládákkal a diákok.

Kérünk benneteket, ha támogatjátok Gábor törekvéseit, szavazzatok rá!

Takács Gábor bemutakozása:

Sziasztok!

Takács Gábor vagyok, 12.D osztályos tanuló. Pár szóban jellemezném magam, hogy ne legyek „zsákbamacska”. Olyan diáktársatoknak ismerhettetek meg, aki sokat mosolyog, segítőkész, jókedvű és rugalmas gondolkodású. Szívesen veszek részt az iskola életében, legyen szó akár versenyekről, rendezvényeken való segédkezésről, vagy bármi másról, hiszen szeretek széchenyis lenni. Meghallgatom bárki véleményét, és próbálok segíteni, ha tudok. Hobbijaim a versenytánc, a biciklizés és a túrázás. A suli mellett dolgozom is. Egy szó, mint száz, társasági ember vagyok, aki szeret barátkozni és kijön az emberekkel.

Több okom is volt arra, hogy megpályázzam a DÖK polgármesteri posztot. Rengeteg ötletem van, amit szeretnék megvalósítani az idei tanév folyamán, amivel jobbá tehetnénk a Széchenyit. Célom az, hogy benneteket képviseljelek a diákparlamentben, és segítsem megerősíteni a diákönkormányzat mindennapos munkáját, érezhető jelenlétét. Ebben kérném az általatok megválasztott képviselők együttműködését, hogy olyan diákönkormányzatot hozhassunk létre, amilyet ti akartok.

Konkrét terveim:

  1. Sokak kívánságának eleget téve szeretném elérni, hogy legyen egy étel- illetve egy kávéautomata a második emeleten.
  2. Fogasokat szeretnék elhelyeztetni a tantermekben, hogy ne a székekre kelljen pakolni a kabátokat, és kényelmesebben ülhessük végig az órákat.
  3. Megpróbálnám meggyőzni az iskola vezetését, hogy legyen több pad a folyosókon, ahova le lehet ülni szünetekben, amikor a termek zárva vannak.
  4. Az alsó szinten megcsináltatni a falakat a ballagásig.
  5. Egy rendhagyó pályaválasztási napot, ’interaktív szakma est’-et szervezni nektek, ahol nem csak a megszokott szakmákat mutatják be.
  6. Egy SZIG Partyt szervezni a DÖK-kel, ami hasonlít egy after partyra. Tegyük együtt bulissá a Széchenyit!

Előzetesként ennyit a terveimről, remélem érdekelnek a továbbiak is! Ha tetszett, szavazz rám és tegyük jobbá közösen a Széchenyit!


Diákpolgármester-választás