Online Beíratkozás

2020. június 18., 15:19

Tisztelt Szülők! Kedves Ifjú Széchenyisták!

Elérhető a beiratkozási űrlap (e-mailben küldjük a hozzáférést). Kérjük, hogy az űrlapot a tanuló és szülő (törvényes képviselő) együttesen töltsék ki. Az űrlap a megadott határidőig szerkeszthető, az esetleges tévesztések helyesbíthetők.

Az elektronikus űrlap kitöltésének menete:

 1. https://accounts.google.com/
 2. Ha az oldal nem kér felhasználó nevet, akkor már bejelentkezett korábban valamelyik Goggle fiókkal.
  Jobb felső sarokban a profil ikonra (színes kör) kattintva válassza ki a szechenyi.hu-ra végződő fiókot. Amennyiben a szechenyi.hu végződésű fiók neve nem jelenik meg, akkor válassza a "Másik fiók használata" menüt.
 3. Az oldalon adja meg a felvételi értesítésben kapott e-mail címet: tanulóvezetéknév.tanulókeresztnév@szechenyi.hu és jelszót (ha a rendszer kéri, változtassa meg az iskola által küldött jelszót)
 4. Az iskola a fenti e-mail címre eljuttaja a kérdőív kitöltéséhez szükséges hozzáférést.
 5. Az e-mail-eket eléri, ha a jobb felső sarokban a Google alkalmazások ikonra kattint (9 pötty) , s a Gmail kiválasztható (beérkezett üzenetek).
 6. Kérdőív kitöltése, s a végén küldés

Technikai segítség: Virth Péter (virth.peter@szechenyi.hu) +36-20/916-6987

Az online beíratkozáshoz szükséges dokumentumok:

 1. általános iskolai bizonyítvány 8. oszályos oldala - tanévkezdéskor kell leadni
 2. a tanuló és szülő (törvényes képviselő) lakcímet igzoló hatósági igazolványa
 3. TAJ szám
 4. Adóazonosító jel (ha még nincs, nem okoz problémát)
 5. Szakértői vélemények (SNI, BTMN), jegyzői határozatok (rendszeres, HH, HHH) - tanévkezdéskor kell leadni

Diákigazolvány igénylése:

 1. Az áprilisban érvényes korlátozások jelentősen mérséklődtek, ezért kérjük, hogy Kormányablakban június 30-ig igényeljék meg a diákigazolvány elkészítéséhez szükséges díjmentes NEK adatlapot. Ezt az adatlapot nem szükséges iskolánkba leadni.
 2. Az általános iskolai diákigazolvány a nyár folyamán (október 31-ig) érvényes marad. Iskolánk szülő kérésére a tanuló diákigazolványa elkészültéig igazolást tud kiadni.
 3. A diákigazolvány elektronikus igénylését az iskola végzi a beiratkozást követő időszakban. A gyártó az elkészült igazolványt az iskola részére postázza, aki azt a tanulónak igazolható módon adja át.
 4. Az online űrlapon nyilatkoznak, hogy a tanuló lakcímkártyáján szereplő lakóhely vagy (amennyiben van) a tartózkodási hely kerüljön rá a diákigazolványra.

Kérjük, hogy a beíratkozási űrlapot 2020. június 22-én 23:59-ig kitölteni szíveskedjenek.

A tanévkezdésről szóló információk is a honlapon lesznek elérhetőek (gólyatábor, tankönyvosztás, nyári ügyelet, tanévkezdés). 2020. szeptember 1-jén 8 órától a gyártó matrózblúzt (4.500) és fekete szoknyát (2.000) árusít kedvezményes áron. 

Köszönettel: Iskolavezetés