Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Könyvtári éjszaka

Február 2-án, (immár 8. alkalommal) került megrendezésre a Könyvtári éjszaka program az iskolában, melynek a címe idén: "Veszélyes vizeken" volt, mivel a kalózok világába merülhettünk el ezen az estén. A programon 17 csapat, kb. 80 tanuló vett részt. 

A csapatok feladata az volt, hogy a kalózok elátkozott kincsét megszerezzék, és visszajuttassák a ládába. A termekben (amik a szigetek és kikötők voltak) különböző feladatokat kellett megoldanunk. Pl.: BAS kockajátékot kellett játszani, vagy kampókézzel egy ládából kincseket, kulcsokat kiszednünk. A folyosókon (a világ tengerein), melyeken a kalózcsapatok hajóztak, palackpostákat, kincsestérképet kellett megtalálniuk. A további helyszínekhez pedig a csillagok vezették el a játékosokat, ugyanis a termek fölött égősorokból különböző csillagképek világítottak, amiket nekik kellett beazonosítani, pl. a Nagy Medve, Orion, Hattyú, Cassiopea.

A csapatok ügyesen helyt álltak, sikerült teljesíteni a küldetést.

A nyertes csapat tagjaival (Rajkovics Levente, Menráth Tibor, Palsecz Csaba, Strung Dávid 11.D) készült riportunkat olvassátok el a Diákszem oldalán.

https://szechenyi-diakszem.blogspot.com/search/label/K%C3%B6nyvt%C3%A1ri%20%C3%89jszaka

GALÉRIA