Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Szalagtűzés 1974

2023. december 15-én együtt ünnepeltek az érettségi vizsga előtt álló és az 50 éve érettségizett Széchenyisták.


   Néhány "Öregdiákunk" kedves élményét osztjuk meg:  

 

Közlekedés gépészeti tagozat IV.A osztály:

"Jó érzés volt "újra fiatalnak lenni", újra Széchenyista diáknak lenni. Megható találkozások 50 év után. Az egykori bohém diákok immár nyugdíjas korú hölgyek és urak lettek. Megannyi emlék előjött a Széchenyiben eltöltött négy évből, azt sem feledve, hogy mindennap minimum kétszer végig rohantunk az akkori Kossuth utcán az Asztalostól a Széchenyi-ig.

A legtöbb mondat így kezdődött: Veled mi van? És arra emlékeztek, amikor.....

Köszönjük a szervezést és emlékszalagot."

Merkl István (4/A  1974)

 

Matematika tagozat IV.B osztály:

"Köszönöm a nosztalgia szalagavató kitalálását, megszervezését, lebonyolítását. Jóleső érzés volt újra "Szécsényis"-nek lenni. Ügyesek voltak a végzősök, nagyon tetszett a film összeállítása a négy évükről. Még nem is sejtik, hogy ez az időszak lesz életük legmeghatározóbb szakasza. Sok sikert kívánok nekik, és még egyszer köszönöm ezt a meglepetést."

Kisvárdai  Zsoltné (Aradi Gabriella) (IV.B  1974)

 

 

Közlekedés gépészeti tagozat IV.C osztály:

"Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a remek estén. Jó volt találkozni a régi társakkal, és megismerni a fiatal generációt."

Török Tamás (IV.C  1974)

 

Hiradástechnikai szak IV.D osztály:

 

 

Általános Tantervű Gimnáziumi tagozat IV.E osztály:

"Először is köszönetemet fejezem ki, hogy részt vehettünk, mint meghívott vendég a régi iskolánk szalagtűző ünnepélyén. Akik elfogadták a meghívást, szép élménnyel gazdagabban térhettek haza. A műsor színvonalán látszott, hogy az előkészítésbe sok időt és energiát fordítottak. Szép hagyomány, csak üdvözölni lehet."

Szauer László (IV.E  1974)

 

 

Az ünnepélyes szalagtűzés megkezdése előtt, Schóber János IV. E osztályos tanuló köszöntötte a jelenlévő öregdiák társait, az érettségi előtt álló diákokat, tanárokat és a vendégeket. További kedves gondolatait és az "öregdiákok" jubileumi szalagtűzését a következő videóban hallhatják, láthatják: