Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Baptista

2024. március 08.

Szeretettel küldjük, a Baptista Pedagógiai Intézet kezdeményezésére, hitoktatók, iskolalelkészek által előkészített, a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola kiadványszerkesztést tanuló diákjának, Kaló Viktória közreműködésével létrejött "HÚSVÉTI" kiadványt, mely kvízekkel, rejtvényekkel bővített.
 

A kiadvány letölthető és felhasználható.

nyomdába küldhető (PRESS)
képernyőn nézhető, online továbbítható, honlapon megjeleníthető (SCREEN)

 

2023. december 05.

Szeretettel küldjük, a Baptista Pedagógiai Intézet kezdeményezésére, hitoktatók, iskolalelkészek, missziós munkatársak által előkészített, a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola kiadványszerkesztést tanuló diákjának, Kádár Kata közreműködésével létrejött 

"Advent, Karácsony" kiadványt, mely kvízekkel, rejtvényekkel bővített.
 

A kiadvány három +1 verzióban letölthető és felhasználható.

nyomdába küldhető (PRESS)
képernyőn nézhető, online továbbítható, honlapon megjeleníthető (SCREEN)
házilag nyomtatható (HOMEPRINT)

2023. május 23.

Szeretettel küldjük, a Baptista Pedagógiai Intézet kezdeményezésére, a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola kiadványszerkesztést tanuló diákjainak közreműködésével létrejött "Pünkösdi" kiadványt.
 

A csatolmány letölthető és felhasználható.

képernyőn nézhető, online továbbítható, honlapon megjeleníthető (SCREEN
házilag nyomtatható (PRINT)

2021. március 14.

Kedves Barátaim!

Mindig pozitívan igyekszem szemlélni az életet. Talán jellemből fakadóan.

Elképesztő módon zúdul ránk mindenfelől a nyomás... és ez alól a gyerekek sem kivételek. 
Látom, ahogyan pl. insta storyba kiteszik, vagy üzenetekben elküldik az őket érő hatásokat.
Ezért is tartom fontosnak, hogy segítve őket és benneteket is, én is igyekezzek némiképp hozzájárulni ezekkel a rendszeres kis video üzenetekkel a mindennapok túléléséhez.

Most, hogy újra online oktatás van, a ti dolgotok sem egyszerűsödött.
Sok erőt és kitartást kívánok ehhez!
Őszintén, szívből várom a személyes találkozást, mert reményeim szerint az iskolai előadások és koncertek is mind óriási ünnepek lesznek, ahol újra telitorokból dalolhatunk és bulizhatunk.

Jeremiás próféta könyvében ezt olvassuk: 

"Hiszen én jól tudom, mit tervezek számotokra - mondja az Örökkévaló -, s ezek a tervek békességről és felvirágzásról szólnak, nem pedig nyomorúságról és bajról. 
Olyan jövőt szántam nektek, amelyben jót várhattok"
Jeremiás 29/11
 
Bár a körülmények olykor nem azt erősítik bennünk, hogy ez az üzenet valóságos lenne, mégis, hadd bíztassalak benneteket azzal, hogy a Szentírást kinyitva mégis egyértelmű, hogy a körülményektől függetlenül, a Teremtő Isten mindent kézben tart. Tud rólunk, nem hagyott magunkra. Sőt, mindent megtesz, hogy valahogyan vissza szeressen bennünket magához. 

A legfrissebb video címe: Nem kell radír! Jó szívvel ajánlom ezt a kis üzenetet, amely a megbocsátás erejét és fontosságát saját igyekszik bemutatni - saját tapasztalatból. 

A videot az alábbi linken találjátok, kérlek, legyetek kedvesek tovább küldeni a hitoktatóknak és pedagógusoknak, diákoknak, vagy épp a diákok szüleinek is. Remélem, hasznosnak találjátok.
 
Szeretettel gondolok rátok,
Balázs
 

2021. március 10.

Szeretettel osztjuk meg, a Baptista Pedagógiai Intézet kezdeményezésére, a "Zöldliget" tanárainak és a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola kiadványszerkesztést tanuló diákjainak közreműködésével létrejött HÚSVÉTI kiadványt.
 
Virágvasárnaptól a Feltámadásig tartó időszakot szeretnénk méltó ünneppé emelni intézményünkben, még a nehéz és minden embert próbára tevő helyzetben is.
 
2020. december 13.
Elképesztően rohan az idő, máris itt az utolsó tanítási hét az idei évben...
"Önként mondott le minden dicsőségéről..." Szt, Pál apostol Filippibeliekhez írt levele
 
Karácsony közeledtével általában két dolog biztosan növekszik: a fáradtság és a stressz.  Elfáradunk, mert itt az év vége; stresszelünk, mert nyomaszt a békés ünnep közeledte.
 
Őszintén bízom benne, hogy maximum a fáradtság nő, és nem a feszültség. Az utolsó előtti video az idei évben az alábbi linken érhető el:
 
Alig várom, hogy végre újra személyesen is találkozzunk! Békés napokat, és sok erőt kívánok a hátralévő napokhoz,
 
Szeretettel gondolok rátok, Balázs http://szabobalazs.hu
 

2020. december 07.

A Baptista Pedagógiai Intézet kezdeményezésére, a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola kiadványszerkesztést tanuló diákjainak közreműködésével létrejött KARÁCSONYI kiadványt szeretettel küldjük (itt).
 

2020. december 06.

Kedves Barátaim!
 
Advent második vasárnapján vagyunk, közeledik az év vége és a karácsony, vele a téli szünet és talán némi fellélegzés is.
 
A szentírás soraival hadd kívánjak Mindannyiótoknak megnyugvást, lelki békét és reményt Krisztusban.
 
"Mert egy gyermek születik nékünk, fiú adatik nékünk, és az uralom az õ vállán lesz, és hívják nevét: csodálatosnak, tanácsosnak, erõs Istennek, örökkévalóság atyjának, békesség fejedelmének!" Ézsaiás próféta könyve, 9/6.
 
Elszabadult a földön az élet! Ez a címe az új videóüzenetnek:
 
Hálás szívvel köszönöm nektek az ismeretséget, a lehetőséget, hogy részese lehetek iskolátok életének - rendkívül megtisztelő!
 
Szívem minden szeretetével kérlek benneteket, hogy továbbbítsátok a diákoknak, iskolai hitoktatóknak, lelkészeknek a videot, hogy akár hittan/bibliaismeret órán, akár az online oktatás részeként megnézhessék.
 
Ölellek benneteket, Balázs

2020. november 30.

Kedves Barátaim!
 
Az alábbi linken küldöm nektek szíves megtekintésre és továbbításra az új videóüzenetet. "Körülvettél mindenfelől, előttem is, mögöttem is te jársz, rajtam nyugtatod kezed"
A Szentírás 139. zsoltárában ez a sor életem egyik legfontosabb szakasza. Erről is szól az újabb kis video. :)
 
Isten áldása legyen a munkátokon, és az adventi időszakon is!
 
Szeretettel gondolok Rátok, Balázs

2020. november 10.

A Baptista Pedagógiai Intézet kezdeményezésére, Hajnal Zoltán és Rostás Péter üzenetével, a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola kiadványszerkesztést tanuló diákjainak közreműködésével létrejött kiadványt honlapunkon szeretettel osztjuk meg (itt).

CSATOLT DOKUMENTUMOK