Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Rotary Advent 2020

13. nap Rotary Advent 2020 Széchenyi István Gimnázium
 
A Pécsi Rotary Club tisztelettel vár minden érdeklődőt itt a Facebookon az Advent minden napján 17:00 órakor november 29. és december 23. között. Várjuk közösen most is a Karácsonyt, a megbékélés és a szeretet ünnepét, most ugyan nem a Széchenyi téren, hanem itt, az online térben.
A vírusjárvány miatt nem adtuk fel, hogy az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a várakozás napjaiban az iskolák által kiválasztott, arra érdemes egy-egy kisdiák 100-100 ezer forint anyagi támogatásban részesüljön a pécsi vállalkozások és polgárok önzetlen adománya révén.
Az iskolák és a diákok videóműsort készítettek diáktársuk tiszteletére és az Önök örömére, mely minden nap gazdagodik egy-egy újabb gyöngyszemmel. Tekintsék meg, hogy milyen hatalmas értékek birtokosai vagyunk ezekben az intézményekben.
A Pécsi Rotary Club Alapítvány mai napi támogatója a Pécsi Ügyvédi Kamara. A támogatást a Pécsi Rotary Club Alapítvány kuratóriumának döntése alapján Vinczellér Gréta Enikő, a Széchenyi István Gimnázium tanulója kapja.