Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Iskolánk járványügyi készenlét idején alkalmazandó protokollja

Tájékoztatás az intézmény látogatásáról:

Az intézmény bejáratánál vírusölő hatású kézfertőtlenítő került elhelyezésre, melynek használata a kihelyezett útmutatónak megfelelően az intézménybe érkezéskor mindenkire nézve kötelező.

Az intézményt kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató tanuló látogathatja, az intézmény működtetésében csak egészséges és tünetmentes dolgozó vehet részt.

Szülő, kísérő nem léphet be az iskolába, csak előzetesen egyeztetett időpontban, illetve kifejezetten szülők részére szervezett programon való részvétel céljából.

Amennyiben a szülők gyermeküknél tüneteket észlelnek a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról és a tanulót NE engedjék iskolába!

A szülő, tanuló,  köteles az iskolát értesíteni koronavírus-gyanú merült fel vagy igazolt fertőzés van a tanulónál, vagy a velük közös háztartásban élőknél.

Az a tanuló vagy alkalmazott, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel látogathatja újra az intézményt. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni.

A tanítási órákon, foglalkozásokon a közösségi terekben az orrot-szájat eltakaró maszk használata lehetséges, de nem kötelező.

 

A járványügyi készenlét alatt alkalmazandó  részletes eljárásrend a mellékletben olvasható.

 

 


CSATOLT DOKUMENTUMOK