Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Amerikai focitábor

2018-ban a Széchenyi István Gimnázium Radnóti utcai telephelyén a tavalyi sikeres első év után, újra lesz amerikai focitábor az iskolánkban.

2018. július 09-13. között, Amerikából önkéntes edzők érkeznek, akik a legmagasabban rangsorolt bajnokságokban játszottak és edzőként tevékenykednek jelenleg is. Az edzők a Baptista Szeretetszolgálat közvetítésével és segítségével érkeznek, munkájukat tolmácsok támogatásával végzik majd.

A táborban a játék alapjainak elsajátítása mellet a stratégiával is megismerkedhetnek a részvevők, és emellett még remek lehetőség nyílik az angol nyelv gyakorlására is. Minden sporteszközt a tábor biztosít a résztvevőknek. A tábor egy szülők számára is nyitott bemutató gálamérkőzéssel zárul.

A jelentkezőket a 12-18 évesek közül várjuk, fiúka és lányokat egyaránt. A hatékony lebonyolítás miatt csak az első 40 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, ezért javasoljuk, hogy minél előbb jelezzék részvételi szándékukat, legkésőbb június 15-ig.

A tábor helyszíne: a Széchenyi István Gimnázium Radnóti utcai telephelye (Pécs, Radnóti utca 2.)

A tábor időpontja: 2018. július 09-13, hétfőtől-péntekig, 9.00-15.00-óráig

Jelentkezés menete:

1. rostas.peter@szechenyi.hu email címre, név, osztály, email, telefonszám megadásával kell egy üzenetet küldeni június 15-ig.

2. A tábor díját a válasz emailben megadott számlaszámra legkésőbb június 20-ig át kell utalni. A jelentkezés csak ezzel válik teljessé.

A részvételi díj 10.000 forint, ami magában foglalja az étkezést (ebéd, uzsonna), frissítőket, utazási költséget, felszerelések és pálya bérlését stb. is. A költségek fennmaradó részét a Baptista Szeretetszolgálat vállalja magára.

Bővebb információ: Rostás Péter, 0620-775-8192 telefonszámon vagy rostas.peter@szechenyi.hu email címen.

Gyere el és legyen részed egy fantasztikus élményben!!!!