Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Gólyanap 2022

2022. augusztus 30-án hagyományainkhoz híven gólyanapot szerveztünk a 9. évfolyamosok számára. Az előkészületek már néhány nappal korábban megtörténtek a lelkes 12-es tanulókkal és a 9-es osztályfőnökökkel együttműködve.
A legifjabbakat reggel 9 órára vártuk, a gyülekező az iskolaudvaron volt, ahol felrajzolták a 12-es segítők az egyes osztályok jelzéseit. Az első feladat az osztályfőnök és az osztályfőnök-helyettes beazonosítása volt, majd az osztályjelzésekbe rendeződtek a tanulók.
Ezt követően egy rövid reggeli torna következett Lovasi Bálint tanár úr vezetésével. A reggeli bemelegítés után, az iskolakvízt oldották meg ifjú tanulóink, amelynek során be kellett járniuk az iskolaépületet, így sok-sok részletet megismertek.
Végezetül az osztályok az osztálytermeikbe vonultak, ahol tréfás, közösségépítő feladatok során tanulták meg egymás neveit, ismerkedtek meg egymással. Ezen a napon megkapták a legifjabb széchenyisták az iskolapólót és a diákigazolványt, majd elkészültek az első osztályfotók.

GALÉRIA