Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Futsal megyei döntő

2019. január 14-én rendezték a Lauber Dezső Sportcsarnokban a Futsal Diákolimpia V-VI. korcsoportos Megyei Döntőjét, iskolánk csapatának a részvételével. A torna győztese szerzett jogot az Országos Döntőn való szereplésre.
Csapatunk felemás teljesítménnyel az V. helyen zárta az esemény. Háromcsapatos csoportunkban mindkét ellenfelünket le kellett volna győznünk, hogy döntőzhessünk.
Az első meccsen végig kiélezett csatában, az utolsó percekben 1 gólos hátrányban, kapusunkat mezőnyjátékosra cserélve kaptunk még egy gólt. Így kaptunk ki a Cserepka Iskola csapatától 3:1-re.
Második meccsünkön a csapat a rossz arcát mutatta, könnyelmű, fegyelmezetlen játékkal 4:2 arányú vereséget szenvedtünk a siklósi Garay csapatától.
Két vereségünkkel a torna V. helyéért játszhattunk. Ezen a meccsen újra összekapta magát a társaság, és végig fölényben játszva 3:2-re vertük a meccs végén szépítő PTE Deák II. csapatát.

A csapatunk tagjai: Kászonyi Ákos, Mayer Patrik 12A, Páll Dominik, Zsebe Dávid 12B, Bánfai Attila, Hidasi Donát, Hoffmann Erik, Riger Márk 12C.
Csapatvezető: Füzesi Gábor

GALÉRIA