Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Széchenyi Emlékkupa 2022

Beszámoló

Széchenyi Emlékkupa

2022

 

 Október 7-én rendeztük meg hagyományos teremlabdarúgó tornánkat. Ezúttal  is futsal szabályokkal játszottuk a mérkőzéseket. Idén 6 csapat részvételével bonyolítottuk le az eseményt. A résztvevők a hazai csapaton kívül a Janus Gimnázium, a Koch Valéria Iskolaközpont, a Református Kollégium, a Zsolnay Vilmos Technikum, és a Pollack Mihály Technikum csapatai voltak.

A 6 csapatot két hármas csoportba soroltuk, a csoportokon belül körmérkőzéseket játszottak a csapatok. Az így lejátszott 6 mérkőzés után a csoportok első két helyezettje jutott a négyes döntőbe. A két elődöntő után a bronzmeccsen és a döntőben osztoztak a csapatok helyezéseken.

Iskolánk csapata minden lejátszott mérkőzésén remek teljesítményt nyújtott, ennek ellenére elbukta a döntőt és második helyezést ért el.  Az elő mérkőzésünkön 3:1-re győztük le a Református Kollégium csapatát, a második meccsen 1:1-es döntetlent értünk el a Pollack ellen, ezzel az elődöntőbe jutva. Az elődöntőben 4:0-ra bizonyultunk jobbnak a Janus Gimnáziumnál. A döntőben sajnos jobb volt az ellenfél 0:3-ra kapunk ki a Koch Valéria Iskolaközpont együttesétől.

Torna győztes csapatunk tagjai:   

Aknai Márton 12.B
Anton Tamás 12.C
Hajnal Márk 12.D
Horváth Botond 12.D
Katona Levente 11.C
Mang Brendon 12.A
Mitrovik Alexander 12.A
Táborosi Trisztán 12.B
Tóth Martin 12.D


A végeredmény:

I. hely                   Koch Valéria Iskolaközpont

II. hely                  Széchenyi István Gimnázium

 

III. hely               Janus Pannonius Gimnázium

IV. hely                Pollack Mihály Technikum


Különdíjasok:

Gólkirály:                                  Pere Balázs (Koch V.)

Legjobb mezőnyjátékos:             Mang Brendon (Széchenyi)

Legjobb kapus:                          Bedő Domonkos (Janus)

 

 

2022. október 10.                                                                                                                          Füzesi Gábor

 

GALÉRIA