Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Pécsi Rotary Advent jótékonysági programja

"A Pécsi Rotary Club tisztelettel vár minden érdeklődőt itt a Facebook-on, a Pécsi Rotary Advent jótékonysági programja keretében, az Advent minden napján 17:00 órakor, 2021. november 28. és december 23. között. Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a várakozás napjaiban az iskolák által kiválasztott, arra érdemes egy-egy kisdiák 100-100 ezer forint anyagi támogatásban részesül a pécsi vállalkozások és polgárok önzetlen adománya révén. Az iskolák és a diákok videóműsort készítettek diáktársuk tiszteletére és az Önök örömére. Tekintsék meg, hogy milyen hatalmas értékek birtokosai vagyunk ezekben az intézményekben!
Annak érdekében, hogy ne csak az Advent időszakában tudjuk segíteni a tehetséges, rászoruló gyermekeken, MEG SZERETNÉNK KÉRNI ARRA, HOGY LEHETŐSÉGEIHEZ MÉRTEN PÉNZADOMÁNYÁVAL JÁRULJON ÖN IS HOZZÁ A PÉCSI ROTARY CLUB CÉLJAINAK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ, akár magánszemélyként, akár céges adomány keretében. Már 1000 forint is nagy segítség!
Az adománygyűjtő felületet eléri ide kattintva: https://alapitvany.rotarypecs.hu/termek/altalanos-tamogatas/
A befizetett adományok a Pécsi Rotary Club Alapítvány számlájára kerülnek és garantáljuk, hogy az összeg 100 százaléka eljut a rászorultakhoz. Nagyon köszönjük szíves támogatását és békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!
A Pécsi Rotary Klub Alapítvány mai napi támogatója a Najeeb Kattouf Jewellery. A támogatást a Pécsi Rotary Klub alapítvány kuratóriumának döntése alapján Hajku Vivien, a 12.A osztály tanulója kapta.

Az Iskolánk műsora a következő linken érhető el: