Üdvözöljük iskolánk weboldalán

KRIMIT TUD? bűnmegelőzési vetélkedő

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve 2019. október 28-án „Krimit tud?” bűnmegelőzési vetélkedőt szervezett a középiskolás diákok számára Pécsett.

A megmérettetés célja a tizenéves korosztály biztonságtudatos életszemléletének kialakítása és a prevenciós módszerek elsajátítása volt. A versenyzők – különböző, a korosztályukban leggyakrabban előforduló élethelyzetekben – a Beugró című televíziós műsor játékszabályai szerint mutattak be jeleneteket. A csapatok ügyesen improvizáltak, a helyzetgyakorlatokat kitűnően oldották meg a vidám hangulatú eseményen. A zsűri – Ambrus Zoltán rendőralezredes, a Baranya megyei Rendőrfőkapitányság Bűnmegelőzési osztály vezetője, Cseh László, a Baranya megyei Polgárőr Egyesületek Szövetségének elnöke és a zsűri elnöke, Moravetz Levente a pécsi Harmadik Színház igazgatója, színész, rendező – bűnmegelőzési és színészi szempontból is értékelte a diákok teljesítményét.

A rendezvényen Baranya, Tolna, Somogy és Zala megyei középiskolás csapatok vettek részt. Iskolánkat Farkas Nóra 11. B, Tóth Petra 11. B, Braun Norbert 10. D és Takács Botond 10. D osztályos tanulók képviselték.

Felkészítő tanáruk Kovács Krisztina tanárnő.

A versenyen II. helyezést értek el. Eredményükhöz gratulálunk!

GALÉRIA