Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Diákpolgármester-választás

A megüresedett diákpolgármesteri címre egy pályázó küldte el programját.

Czinege Csilla 11. C osztályos tanuló bemutatkozását itt olvashatjátok, őt magát április 15-én, hétfőn a nagyszünetben meg is hallgathatjátok.

A választást április 17-én, szerdán tartjuk.

 

A pályázó bemutatkozó szövege a következő:


Tisztelt Diáktársaim!

Czinege Csilla, 11.C osztályos tanuló vagyok és immár 3 éve DÖK tag. Ezidő alatt betekintést nyerhettem az iskola működésébe is,

így a felhalmozott tapasztalatokon felbuzdulva bátorkodtam jelentkezni a diákönkormányzat elnöki posztjára. Agilis,megbízható és célorientált személyiség vagyok.

Veletek együttműködve a következő terveket szeretném megvalósítani:

  • Új jutalmazási rendszert vezethetnénk be, például a legkevesebb napot hiányzó vagy legjobb átlagot elérő osztály szabadnapot kaphatna az év végi kirándulásához.
  • Emellett, a már megszokott tanár-diák meccseket, illetve iskolai programokat tovább színesíthetnénk, akár egy jó játékos délutánnal vagy változatosabb sporteseményekkel. 
  • Kicsit feldobhatnánk a suli, buli életét, a farsangokon például nem csak a kilencedikesek öltözhetnének be, hanem más évfolyamok is. A folyosókra tehetnénk ki PI-vizet, az udvar hangulatosabbá tételéhez pedig raklap ülőkéket helyezhetnénk el. 
  • Az iskola költségvetését támogatva, a folyosókon is szelektíven gyűjthetnénk a hulladékot, és az így megspórolt szemétszállítási díjat más fejlesztésekre is fel tudnánk használni, mint például a 9-es terem élhetővé tételére, vagy akár a fitnesz terem felújítására is. 

További ötletekre nyitott vagyok, hiszen csak együtt tudjuk jobbá tennia  Széchenyit!

Köszönöm a figyelmet!

GALÉRIA