Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Amerikai foci tábor

Kedves Szülők, kedves Diákok!

Magyarországon is egyre népszerűbbek az amerikai sportok. 2017-ben a mi iskolánkban is lesz lehetőség kicsit jobban megismerkedni ezek közül is a legnépszerűbbel, az amerikai focival.
2017. július 10-14. között Amerikából öt önkéntes edző érkezik, akik a legmagasabban rangsorolt bajnokságokban játszottak és edzősködnek jelenleg is. Az edzők a Baptista Szeretetszolgálat közvetítésével és segítségével érkeznek, munkájukat tolmácsok támogatásával végzik majd.


A táborban a játék alapjainak elsajátítása mellett a stratégiával is megismerkedhetnek a részvevők, és emellett még remek lehetőség nyílik az angol nyelv gyakorlására is. Minden sporteszközt a tábor biztosít a résztvevőknek. A tábor egy szülők számára is nyitott bemutató gálamérkőzéssel zárul.


A jelentkezőket a 12-18 évesek közül várjuk. A hatékony lebonyolítás miatt csak az első 40 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, ezért javasoljuk, hogy minél előbb jelezzék részvételi szándékukat, legkésőbb június 16-ig.
A tábor helyszíne: a Széchenyi István Gimnázium Radnóti utcai telephelye (Pécs, Radnóti utca 2.)
A tábor időpontja: 2017. július 10-14, hétfőtől-péntekig, 9.00-15.00-óráig

Jelentkezés menete:
1. rostas.peter@szechenyi.hu email címre, név, osztály, email, telefonszám megadásával kell egy üzenetet küldeni június 16-ig.
2. A tábor díját a válasz emailben megadott számlaszámra legkésőbb június 29-ig át kell utalni. A jelentkezés csak ezzel válik teljessé.

A tábor teljes költsége 7000 forint, ami magában foglalja az étkezést (ebéd, uzsonna) is.

Bővebb információ: Rostás Péter iskolalelkésznél a 0620-775-8192 telefonszámon vagy rostas.peter@szechenyi.hu email címen.